Toimintatapa

 

Jokainen kohde on oma uniikki projektinsa, jossa voi olla eri painopisteitä. Tämän vuoksi jokainen projekti myös räätälöidään asiakaskohtaisesti. Suunnitelmassa edetään annetun aikataulun ja budjetin mukaisesti  ottaen huomioon asiakkaan omat toiveet ja ideat. Suunnittelija toimii myös projektin johtajana ja vie asiakkaan ideat kohti täydellistä ja toimivaa kokonaisuutta. Hyvässä suunnitelmassa mittasuhteet ja tunnelma kohtaavat tekemällä tilasta viihtyisän ja käytännöllisen kokonaisuuden viimeistä yksityiskohtaa myöden.

Sisustussuunnittelun tarjoama hyöty on lisätä kodin tai yrityksen tilan viihtyvyyttä, käytettävyyttä sekä kohottaa kiinteistön arvoa. Hyvä ergonomia, oikea oppinen valaistus sekä miellyttävä akustiikka lisäävät hyvinvointia. Unohtamatta järkevää tilasuunnittelua, joka tuo lisäneliöitä ja jakaa tilaa monipuolisemmaksi. 

Asiakaslupauksenani on viedä ideasi uudelle tasolle käyttämällä vahvaa ammattitaitoani ja tehdä kauniista ja toimivasta tilasta todellisuutta.

Toimin useiden tunnettujen ja luotettavien yhteistyökumppanien kanssa. Kauttani saat monelle budjetille sopivat kaluste- ja materiaaliratkaisut. Laaja kontakti verkostoni ulottuu myös LVI-, sähkö- ja rakennusalan ammattilaisiin. Kauttani saat ammattimaiset ompelu, verhoomo ja puusepän palvelut projektillesi.

 
 
olohuone3.jpg

Kartoitus

Projekti aloitetaan vierailemalla kohteessa. Tapaamisessa käydään läpi asiakkaan toiveet, budjetti sekä aikataulu. Kartoituksessa keskustellaan projektin etenemisestä, erityistarpeista, halutun muutoksen laajuudesta ja toivotusta yleisilmeestä. Kartoitan toivottua tunnelmaa erilaisten ideakuvien pohjalta sekä haastattelemalla.
 

Tarjous

Annan tarjouksen kartoituskäynnin perusteella, jolloin hinta pystytään määrittelemään tarkasti. Lisäpalveluja voidaan myös lisätä projektiisi sovitusti, kuten esimerkiksi työmaavalvontaa, materiaalien tilaamista sekä työmiesten kilpailuttamista. Kysy myös alustavaa tarjousta projektillesi sähköpostitse.
 

Suunnittelu ja toteutus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen alkaa varsinainen suunnittelutyö. Aluksi teen tarkat mittaukset kohteessa. Projektin laajuudesta riippuen sovimme tapaamiset aikataulutetusti, jolloin asiakas on koko projektin ajan selvillä missä vaiheessa projekti etenee. Suunnitelmaan kuuluu asiakkaalle toimitettavat mittakuvat, työkuvat, kalustepohjakuvat, värimääritykset, 3D luonnokset, huonekortit ja muut sovitut materiaalit.